پودر پسته سبز، به دلیل کاربردهای زیادی که در تهیه شیرینی، معجون، تزئین حلوا، شله زرد، بستنی سنتی و… دارد، از محبوبیت خاصی برخوردار میباشد.
این پودر پسته، از درخت پسته کوهی که نام دیگر آن بنه میباشد، حاصل میشود و از آنجا که به صورت وحشی (خودرو) در کوهستانهای کشورمان میروید، ایران را به یکی از بزرگترین تولید کنندههای پودر پسته کوهی اصل تبدیل کرده است.
شرکت عرضه پودر پسته سبز کوهی، برای جلب رضایت مشتریان و خریداران، استانداردهای روز دنیا را به کار میبرد و با بسته بندیهای بهداشتی، آنها را عرضه میکند.
پسته کوهی سرشار از خواص می باشد
پسته کوهی فواید زیادی دارد که شامل موارد زیر میباشد:
- منبع اصلی اسیدهای چرب اشباع نشده است.
- دارای خواص ضد افسردگی میباشد.
- به دلیل خاصیت ضد دردی که دارد، برای کمر درد نیز استفاده میشود.
- حاوی آنتی اکسیدان است.
- پسته کوهی مقوی کلیه نیز محسوب میگردد.
- برای رکود طحال تجویز میشود.
- اعصاب را تقویت میکند، بنابراین در سکته مغزی، تشنج، لرزش، سردرد و… مفید است.
- کبد را حفاظت میکند، به همین دلیل برای ضعف کبدی، هپاتیت و… توصیه میشود.
- بسیار انرژی زا است و بدن را تقویت مینماید.
- برای خانمهای باردار بسیار مفید است، چرا که با خوردن این میوهی ارزشمند، بیشترین ویتامینها و مواد مغذی را به دست می آورند که شامل آهن، ویتامین E و ویتامین های گروه B و… است.
- موادی را که برای برای رشد و نمو جنین لازم است، برای مادر تأمین میکند.
راهنمای خرید انواع پودر پسته سبز
مسلما هر چه که کیفیت پودر پسته سبز بیشتر باشد، قیمت آن نیز متناسب با کیفیت تعیین میگردد.
یک پودر پسته کوهی تازه و با کیفیت باید دارای مزهی دلچسب، بو و عطر دلپذیر و کاملا سبز رنگ باشد.
این محصول در بسته بندیهای گوناگونی عرضه میشود که شما را قادر میسازد متناسب با نیاز خود خرید را انجام بدهید.
لازم به ذکر است که میتوانید به صورت کیلویی یا فله نیز خریداری نمایید.
از آنجا که رعایت بهداشت برای خریداران بسیار مهم است، این پودرها به گونهای بسته بندی شده اند که مانع ورود هر شیء خارجی، هوا و… به داخل آن میگردد.
روش ساخت پودر پسته به دو نوع صورت میگیرد:
- سنتی: این روش را معمولا بومیان و روستانشینان انجام میدهند، بنابراین پودر پسته در حجم کمتری تولید میشود.
- صنعتی: به دلیل اینکه از دستگاههای مخصوص و بزرگتری استفاده میشود، حجم تولید بسیار بیشتر است.
هم اکنون شما را با مراحل تولید پودر پسته به روش صنعتی آشنا میکنیم:
- برداشت پستههای کوهی از روی درختان.
- شستوشو دادن آنها.
- جدا کردن پوست با دستگاههای مخصوص این کار.
- خلال کردن پستهها با وسیلههای مخصوص.
- آسیاب و پودر کردن.
شما متقاضیان گرامی، میتوانید برای خرید این محصول ارزشمند و مفید، به سایت ما مراجعه فرمایید و به راحتی سفارش خود را ثبت کنید.
سلام
ما از این نوع پودر پسته کوهی برای درست کردن شیرینی های خانگی استفاده میکنیم.
کیفیت این نوع پودر پسته کوهی بیشتر از خود پودر پسته است در ضمن وقتی وارد فر میشود نمیسوزد.
ممنون از محصولات خوبتون🙏🏻
سلام و درود خدمت شما خانم پارسان
قربان ما خوشحال هستیم که شما از محصولات ما رضایت دارید.🌹
برای سفارشات بعدی در خدمت شما هستیم.🌹
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.